29 Ocak 2009 Perşembe

Haftaya başladık.

Sömestrin ilk pazartesi gününde Selin benimle birlikte yuvaya geldi. Burada olmak hoşuna gidiyor. Özellikle küçük grupla ilgilenmekten daha büyük keyif alıyor. Tabi bu arada Lili'de Selin'in maskaralıklarından nasibini alıyor. İşte Selin'in kendisi için yaptığı şapka ile Lili pozu.

Akşam eve Göktunç'larla döndük çünkü arabamız servisteydi. Biraz Göktunç'larda kaldıktan sonra Berna'lar bizi gelip aldılar. Göktunç'u da yanımıza alarak hepimiz bize geldik.

Çocuklar çok güzel oynadılar. Bizim yanımıza hiç gelmediler. Büyüdükçe birlikte geçirdikleri zaman daha keyifli oluyor. Uzun süre odadan çıkmadılar. Sonrasında birazda enerjilerini boşaltmak için evde istop ve yakan top oynadılar:-) Nasıl oluyor demeyin gayette güzel oynadılar. Tabi yanlarında ilave bir oyuncuda vardı Lili;-)


Salı günü Berna ve Ezgi ile birlikte Despero'ya gittik. Benim için fazla enteresan değildi pek keyif aldığımı söyleyemem ama Selin ve Ezgi beğendiler. Sonrasında Kitchenette tatlı ve kahve molası verince süper oldu.

Selin uzun zamandan beri kendisine bir tuvalet almak istiyor. Londra'da bana bir tuvalet aldırmak için baya dil dökmüştü. Mothercare'de ki indirimdende faydalanarak ona çingene pembesi güzel bir tuvalet aldık.

26 Ocak 2009 Pazartesi

Sömestr Tatili Başladı

Ara dönem karnesini aldı Selin ve 23 Ocak Cuma akşamı itibariyle tatili başlamış oldu.

Cuma okul sonrasında ne zamandır gitmek istediği ama bir türlü fırsat bulamadığımız Yoga Şala'ya deneme dersine gittik. Sınıf arkadaşları Eda ve Şiir'in de olması onun için büyük bir teşvik kaynağı oldu tabi. Dersler hoşuna gitti ve Selin artık her cuma yoga yapmaya gidecek. Cuma akşamı Selin Şiir'lerde kaldı. Her iki ailenin babasıda seyahatte olduğu için kızlar partisi yaptılar böylece.

Cumartesi günümüz Onur Hoca'nın piyano dersi ile başladı. Sonrasında kendimizi Kanyon'a buz pistine attık hemen. Selin iki senedir buzda kaymaya çalışıyor Kanyon'da tabi bu 1-2 denemeyi geçmedi. Bu sene Mart başına kadar buz pisti faaliyette olacakmış umarım daha fazla kayma fırsatı buluruz.

25 Ocak 2009 Pazar

Çiçeklerim ve Selin'in Serası


Geçen ay Mısır Çarşısından karışık çiçek soğanları almıştım, acele ediphemen diktim belki daha bahara doğru dikmek gerekiyordu bilemiyorum? Ama olsun benimkiler çiçek açmaya başladı bile Diğerleride yolda bakalım ne çıkacak onlardan göreceğiz hep beraber.
Selin'de çiçekleri çok sevdiği için bir sera resmi yapmaya başladı henüz tamamlamadı ama yine de çok güzel.

Ev hayvanları


Evimizde 2 tane hayvanımız var Cikcik ve Lili. Evin eskisi Cikcik :-) 2,5 yaşında erkek bir muhabbet kuşu. Çenesi pek bir düşük. Hikaye anlattağı bile oluyor ama bizim anlayabildiğimiz kelimeler sınırlı.

Bir de Lili var evin yenisi, 3 aydır bizimle o da 7,5 aylık bir Golden.






24 Ocak 2009 Cumartesi

Nihayet başlıyorum...

Çok günlüğüm oldu mu? Hatırlamıyorum :-) Hiç düzenli bir şeyler yazamam.

Hatta Selin'in doğumundan sonra baya bir uğraştım ancak yine de güzel bir günlük yazamadım.

İnsanlar niye günlük yazarlar? Herhalde bellğimizin bize oynadığı oyunlardan kendilerini biraz koruyabilmek için.

Madem artık bu kadar teknolojiyle içiçeyiz bende bu niyetimi bu sefer burada denemek istiyorum, ne diyeyim yolum açık olsun.....

Sevgiyle....

İzleyiciler