29 Kasım 2009 Pazar

2009-2010 eğitim yılı







Bir türlü anı yakalamadım hep geriden geriye geliyorum ama bir süre kronolojik sırada gidemeyeğim, 2009'un sonuna kadar eskileri toparlayabilirsem belki 2010 yeni bir başlangıç olur benim için kim bilir?

Selin bu sene 4. sınıf öğrencisi oldu artık. 2 tane olan 3.sınıf birleşerek 4A'yı oluşturdular. Ancak başka okullardan gelen çocukların yoğunluğu sebebiyle sınıfları tekrar ikiye bölünecek, yarın toplantımız var bakalım ne gelişmeler olacak?

5 Kasım 2009 Perşembe

Kızlar Toplantısı-Galata Mayıs 2009





İşte muhteşem 4'lü, kanastacıların hası grubumuz, Ayşem, Işıl, Berna, Ben.
Güzel bir bahar günü kuledibinde keyif çatmaca. Ayşem'in elindeki ultrasonda ikinci bebisin ilk fotosu:-) Biz kız olacağına yorduk ama ilerleyen zamanlarda cinsiyetinin erkek olduğun öğrendik. Ne olursa olsun, sağlıklı olsun, önemli olanda bu...

Selin'in Tostu

Selin'in fransızca ödevi için hazırladığı tost karşınızda. Mayıs 2009












Afiyet olsun ;-)

Göllü Binicilik






Bu sene bahar aylarını güzel bir etkinlikle değerlendirdik. Beykoz Cam Ocağı'nın ilerisindeki Göllü Köy'de bulunan Göllü Binicilikte Selin ata binme derslerine başladı Ezgi ile birlikte. Harika bir mekan, çok temiz, yemyeşil, doğayla içiçe. Bizim içinde harika bir dinlenme molası oldu. Levent'ten yaklaşık 35 km uzaklıkta. Tüm çocukların hayvanlar ve doğayla bu tarz etkileşimler yaşamasını isterim. Selin'in ata binme fotolarınıda bulunca yükleyeceğim;-)




Selin Mart 2009












Selin her türlü hayvanı çok seviyor, veterinerde bulunan kedide hemen Selin'in kucağında yerini almış.

Lili











Selin-Ocak 2009





Selin, Kenan, Ico, Selen


Kayra, Selin, Derin Eda-Selin

Motor Sevdası - Temmuz 2008




Kurt


Bir zamanlar Kurt vardı. Artık İzmit'te bir çiftlikte daha mutlu mesut yaşıyor

Galata Kulesi-10 Mayıs 2008











Rahmi Koç Müzesi








Sevdiğimiz mekanlardan bir diğeri "Rahmi Koç Müzesi". Sergi durumuna göre ziyaret etmeye çalışıyoruz. Bu fotoğraflar geçen sene ki "Beyin" sergisinden. Hatta o sergiyi gezerken Selin"le birbirimizi kaybettik. Aslında kabahat bende, çünkü Selin tuvalete gitti ve ben onu olduğum yerde beklemedim, merak ettiğim için bir süre sonra peşinden gittim ve birbirimizi bulamadık. Sonrasında neyse ki Selin akıllılık ederek girişteki güvenlik elemanlarının yanına gitmiş sulu gözlerle, bende oraya gelince kavuştuk:-)


Bu sene de "Minyatür Odalar" a gittik çok güzeldi. Yakın zamanda onunda fotolarını eklerim.

İzleyiciler