29 Ocak 2009 Perşembe

Haftaya başladık.

Sömestrin ilk pazartesi gününde Selin benimle birlikte yuvaya geldi. Burada olmak hoşuna gidiyor. Özellikle küçük grupla ilgilenmekten daha büyük keyif alıyor. Tabi bu arada Lili'de Selin'in maskaralıklarından nasibini alıyor. İşte Selin'in kendisi için yaptığı şapka ile Lili pozu.

Akşam eve Göktunç'larla döndük çünkü arabamız servisteydi. Biraz Göktunç'larda kaldıktan sonra Berna'lar bizi gelip aldılar. Göktunç'u da yanımıza alarak hepimiz bize geldik.

Çocuklar çok güzel oynadılar. Bizim yanımıza hiç gelmediler. Büyüdükçe birlikte geçirdikleri zaman daha keyifli oluyor. Uzun süre odadan çıkmadılar. Sonrasında birazda enerjilerini boşaltmak için evde istop ve yakan top oynadılar:-) Nasıl oluyor demeyin gayette güzel oynadılar. Tabi yanlarında ilave bir oyuncuda vardı Lili;-)


Salı günü Berna ve Ezgi ile birlikte Despero'ya gittik. Benim için fazla enteresan değildi pek keyif aldığımı söyleyemem ama Selin ve Ezgi beğendiler. Sonrasında Kitchenette tatlı ve kahve molası verince süper oldu.

Selin uzun zamandan beri kendisine bir tuvalet almak istiyor. Londra'da bana bir tuvalet aldırmak için baya dil dökmüştü. Mothercare'de ki indirimdende faydalanarak ona çingene pembesi güzel bir tuvalet aldık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler