1 Şubat 2009 Pazar

Mohini ve Inkheart, Akşam Gezmesi


Çarşamba günün Selin evde geçirdi. Böylece hafta ortasında kısa bir molamız oldu. Perşembe günü yine sinema izlemeye gittik. Inkheart'ı (Mürekkep Yürek) izlemek istedik, Türkçe dublaj ve saat olarak bize uygun olan mekan Mohini oldu.



Etiler'de açılan Mohini Aile ve Yaşam Merkezi yarıyıl tatili olmasına rağmen oldukça sakindi. Sinemada da sadece biz vardık. Tabi bizim için süper oldu :-) Sinema salonu çok güzel. Koltuklar televizyon koltuğu şeklinde, ayaklarınızı uzatıp rahatça filmi izleyebilirsiniz. Ayrıca kocaman deri koltuklardan oluşan loca kısmıda mevcut.

Gelelim filme; fantastik, ilginç, biraz korkunç ama keyifli bir filmdi. Sonrasında hızlıca Mohini'yi gezdik. Atölye bölümlerinde daha entersan etkinlikler olmasını beklerdim açıkcası. Belki zamanla ilave olur. Selin'in elektronik oyun oynanan bölüm hoşuna gitti, ayrıca hayallerimin arasında yer alan sadece çocuk kitaplarının bulunduğu bi kitapçıyı da ziyaret ettik. Selin kendine ve Derin'e kitap aldı.


Sonrasında çay için Yeşim'e gittik. Selin, Derin ve Kayra bol bol kudurup oynadılar:-)




Perşembe gününün akşamıda hareketli geçti. Selin'in sınıf arkadaşı Eda'nın annesi Sevgili Hatice arayarak bizi çağırdı. Bu güzel davet ikimizinde Galatasaray Lisesi'nden mezun olan eşlerini biraraya getirmek için güzel bir fırsat oldu. Kızlar bol bol oynadılar dans ettiler. Gerçi Selin sandalyenin üstünden düşerek sırtını acıttı biraz ama bu kadar coşmaya ufak tefek kazalar da dahil oluyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler